Intimlézer
kezelések

Gyors, hatékony és fájdalommentes megoldás
olyan problémákra amelyekre korábban csak
műtéti úton vagy egyáltalán nem volt megoldás.

Mi a nőgyógyászati lézertechnológia
lényege? Hogy működik?

Az alkalmazott technológia a szervezet saját regeneratív képességeire épül. A lézerfény hullámok a kötőszövet belsejébe hatolnak meghatározott hullámhosszon és kíméletesen felmelegítik a kollagénrostokat amelyek ezáltal megrövidülnek. A kezelés 3-6 hónap alatt új kollagénrostok képzésére ösztönzi a szervezetet. A megnövekedett kollagénrost mennyiség tartós rugalmasságot ad a megrövidült, feszesebb kötőszöveti elemeknek. A különbség már 5-6 nappal a kezelés után érezhető. Végeredményben a kezelt területek hosszú távú visszafiatalodása történik amivel nemcsak a tünet kezelése, hanem a panaszokat kiváltó ok megszüntetése érhető el. Kötőszöveti szinten 10-15 éves visszafiatalodás érhető el.

Óriási előnye, hogy nem szükségesek műtéti körülmények a kezelések végzéséhez, minden kezelésfajta a nőgyógyászati rendelőben, érzéstelenítés nélkül vagy helyi érzéstelenítő géllel végezhető. Külön előkészületet nem igényel, vérzés-, vágás- és fájdalommentes. Egy kezelés időtartalma 20-60 perc. Egy kezelési sorozat 2-3 alkalomból áll. Az egyes kezelések között 4-6 hétnek kell eltelnie.

Bárki számára elérhető. Az alkalmazott technológiának köszönhetően nincs életkori megkötés vagy betegség miatti kizáró ok. A kezelések előtt nem szükséges laborvizsgálatokat végezni. Minden kezelés korlátlanul ismételhető (a szakorvos javaslatának megfelelően).

Foglaljon időpontot konzultációra!

Információk a lézerkészülékről

A kezeléseket a világ egyik legjobb orvosi lézereit gyártó Fotona cég TimeWalker® IntimaLaser ™ PRO nőgyógyászati lézerberendezés segítségével végezzük. A 2940 nm hullámhosszon működő Er:YAG és nonablatív lézersugara a szabadalmaztatott „SMOOTH” technológiával működik.

Mi a “SMOOTH” technológia lényege?

Lézerfény szövetekbe juttatása révén olyan hatást fejt ki, amely korábban csak műtéttel vagy egyáltalán nem volt elérhető. A lézerfény gyengéd melegítő hatással bír a kötőszövetekre, ezáltal stimulálja a kollagén újratermelődést és a kollagénszintézist. Végeredményként a hüvelyfalat borító nyálkahártya jobban ellátja funkcióját, a hüvelyfal is megerősödik a kötőszöveti stimulációnak köszönhetően.

A Fotona nevű gyártó elsőként mutatta be világszerte a nőgyógyászatban használható 90° és 360°-ban kezelő csúcstechnológiás készülékét amely kíméletes és fájdalommentes ugyanakkor hatékony kezelések végzését teszi lehetővé. A készülékbe épített G-Runner™robot szkenner automatikus és optimális szintű energiatovábbítást végez a lézerfény által olyan precíz módon amelyre korábban nem volt lehetőség. Ez a pontosság teszi lehetővé többek között azt is, hogy a kezelések időtartama rövidebb mint korábban.

A kezelések igénybevéhez állapotfelmérés szükséges, foglaljon időpontot!