Skip to main content

Gyakran
ismételt
kérdések

Időpontfoglalás

Miben más a robottechnológiás készülék a hagyományos készülékekhez képest?

A Fotona Intima Pro készülék az intimlézer készülékek új dimenzióját jelenti. A lézer kezelések hatékonysága ma a készülék technológiai fejlettségétől függ. Ennek az új technológiának köszönhetően a kezelések kivitelezése olyan precíz mint még soha. Emiatt kevesebb és rövidebb kezelés szükséges, a kezelések még hatékonyabbá válnak. Jelenleg Magyaroroszágon egyedül rendelőnkben érhető el robottechnológiával működő intimlézer kezelés. Válassza a Femcare Miniklinikát, hogy biztosan a lehető legjobb eredményt kapja.

Összesen hány kezelés szükséges?

Két-három kezelés szükséges minden kezelés típusnál, kivéve HPV kezelése esetén, ahol legalább három kezelésből áll a kezelési sorozat.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Egy kezelés átlagosan 25 perc hosszú. Komplex kezelések akár 60 percet is igénybe vehetnek.

Vannak mellékhatások?

A kezelés nem jár mellékhatásokkal, páciensek időnként beszámolnak melegség érzésről. Húgycső kezelés után 12-24 óráig fájdalmas vizelés előfordul, ez teljesen normális és legkésőbb 24 órán belül megszűnik.

Kell szabadságot kivenni a kezelés miatt?

Nincs szükség rá, hogy szabadságot vegyen ki. A kezelés maximum egy órán át tart, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes. Nincs szükség altatásra és a beavatkozást megelőző, vagy azt követő további kezelésre. Nincsenek mellékhatások sem. Csak besétál a rendelőbe, majd a kezelést követően azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez.

Mennyi idő múlva élhetek újra szexuális életet?

Általában 3-4 nap után, de legfeljebb egy hét után már ismét zavartalanul élvezhető az együttlét. Számítson pozitív változásra!

Van kizáró ok, mikor nem végezhetők a kezelések?

A kezelések szinte bárki számára igénybe vehetők, előzetes orvosi vizsgálat és konzultáció után.

Ki végzi a kezelést?

dr. Kassai Enikő és dr. Fábián Adél tapasztalt intimlézer specialisták végzik a kezeléseket.

Milyen helyszínen történnek a kezelések?

A Femcare Miniklinika kispesti rendelőjében: 1195 Budapest, Petőfi utca 48.

Szükséges előzetes vizsgálat?

Igen, a kezelés előtt minden esetben szükséges nőgyógyászati vizsgálat. Amennyiben doktornőnél járt már vizsgálaton és egyeztetett a kezeléssel kapcsolatban, úgy további vizsgálatra nincs szükség.

Általában félek az orvosi beavatkozásoktól. Ez nagyon kellemetlen lesz?

Nem lesz kellemetlenebb, mint egy átlagos nőgyógyászati szűrővizsgálat, amelyre az egészsége érdekében amúgy is évente elmegy, ugye?
Egy kezelés 20-60 percig tart, teljesen fájdalommentes a beavatkozás, nincs vérzés, nincs varrás. Bizonyos kezeléseknél helyi érzéstelenítő gél használata történik.

Mikor és hogyan fogok fizetni?

A kezelés végén, távozás előtt rendezheti a kezelés díját készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel.
Kedvezményes csomagajánlatok elérhetőek egyösszegű fizetés esetén.

Egészségpénztári számlára igénybe vehetem a kezelést?

Igen, a legtöbb egészségpénztárral kapcsolatban állunk. Kérésére egészségpénztári számlát állítunk ki. Egészségpénztári kártya elfogadásán dolgozunk, hamarosan elérhető lesz.

Le tudom mondani a kezelést?

A kezelés 24 órán belül csak díjfizetés mellett mondható le vagy halasztható el. Mindenképpen jelezze kérését az ugyfelszolgalat@femcare.hu e-mail címen.