Skip to main content

Gyakran
ismételt
kérdések

Miben más a robottechnológiás készülék a hagyományos lézerkészülékekhez képest?

A Fotona Intima Pro készülék az intimlézer készülékek új dimenzióját jelenti. A lézer kezelések hatékonysága ma a készülék technológiai fejlettségétől függ. Ennek az új technológiának köszönhetően a kezelések kivitelezése olyan precíz mint még soha. Emiatt kevesebb és rövidebb kezelés szükséges, a kezelések még hatékonyabbá válnak. Jelenleg Magyaroroszágon egyedül rendelőnkben érhető el robottechnológiával működő intimlézer kezelés. Válassza a Femcare Miniklinikát, hogy biztosan a lehető legjobb eredményt kapja.

Mitől függ a kezelés hatékonysága?

Három összetevőből áll a hatékony kezelés

1. A készülék fejlettsége
Rendelőnkben kifejezetten nőgyógyászati alkalmazásra készített, robottechnológiás készüléket használunk amely a legmodernebb jelenleg a piacon. Európában összesen 4 db ilyen készülék érhető el. Az általános felhasználásra szánt készülékek beállításai, a kezelőfej és a teljesítmény mutatói is mások. Orvosaink korábbi készülékekkel végzett munkája során azt tapasztalták, hogy erre a készülékre váltás után sokkal precízebb, nagyobb teljesítményű mégis kíméletesebb és gyorsabb kezeléseket tudnak végezni. Miért választaná az olcsóbb, de kevésbé hatékony kezelést?

2. A kezelést végző szaktudása
A lézerfizika bonyolult tudomány. Minden lézerspecialistánk szakmai képzéseken és gyakorlaton vett részt. Rendszeres résztvevők és előadók kifejezetten lézergyógyászati témájú konferenciákon, hogy a legfrissebb tapasztalatokat és tudományos újdonságokat beépíthessék munkájukba a kezelési terv összeállításától a készülék beállításainak legoptimálisabb megválasztásáig. Ez a plusz tovább növeli kezeléseink hatékonyságát. Mi nem csak egy kezelést végzünk el. A hozzánk forduló hölgyek problémáját szeretnénk megoldani, ezért kiegészítő kezelési módszereket is használunk például mezoterápiát.

3. A genetika és életmód

A szöveti állomány tulajdonságai, életmódtól függő hatások és egyéb tényezők mind befolyásolják a kezelések tartósságát és hatékonyságát. A lézerfény minden szövettípus esetén ugyanúgy működik, de a szervezet regenerációs képessége, az életmódból adódó negatív hatásokat nem tudjuk kiküszöbölni. Ez leginkább a kezelés tartósságát befolyásolja, a hatékonyságot nem. Egyetlen páciensünktől sem kaptunk olyan visszajelzést, hogy a kezelés hatástalan lett volna.

Válassza klinikánkat, hogy biztosan a lehető legjobb eredményt kapja.

Összesen hány kezelés szükséges?

Két-három kezelés szükséges szinte minden kezelés típusnál, kivéve StopHPV kezelés esetén, ahol legalább három kezelésből áll a kezelési sorozat.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

Egy kezelés átlagosan 25 perc hosszú. Komplex kezelések akár 60 percet is igénybe vehetnek.

Vannak mellékhatások?

A kezelés nem jár mellékhatásokkal, páciensek időnként beszámolnak melegség érzésről. Húgycső-fájdalom szindróma és Inkontinencia kezelés után 12-24 óráig fájdalmas vizelés előfordul, ez teljesen normális és legkésőbb 24 órán belül megszűnik.

Kell szabadságot kivennem a kezelés miatt?

Nincs szükség rá, hogy szabadságot vegyen ki. A kezelés maximum egy órán át tart, fájdalommentes, vérzésmentes és varrásmentes. Nincs szükség altatásra és a beavatkozást megelőző, vagy azt követő további kezelésre. Nincsenek mellékhatások sem. Csak besétál a rendelőbe, majd a kezelést követően azonnal visszatérhet mindennapi teendőihez.

Mennyi idő múlva élhetek újra szexuális életet?

Ez a kezelés típusától függ. Általában 3-4 nap után, de legfeljebb egy hét után már ismét zavartalanul élvezhető az együttlét. Kisajak plasztika és Bartholini-mirigy kezelés esetén a teljes gyógyulás időtartama legtöbbször 14-20 nap. Számítson pozitív változásra!

Van kizáró ok, mikor nem végezhetők a kezelések?

A kezelések szinte bárki számára igénybe vehetők, előzetes orvosi vizsgálat és konzultáció után.

Ki végzi a kezelést?

dr. Kassai Enikő és dr. Fábián Adél tapasztalt intimlézer specialisták végzik a kezeléseket.

Milyen helyszínen történnek a kezelések?

A Femcare Miniklinika kispesti rendelőjében: 1195 Budapest, Petőfi utca 48.

Szükséges előzetes vizsgálat?

Igen, a kezelés előtt minden esetben szükséges nőgyógyászati vizsgálat. Amennyiben doktornőknél járt már vizsgálaton és egyeztetett a kezeléssel kapcsolatban, úgy további vizsgálatra nincs szükség.

Általában félek az orvosi beavatkozásoktól. Ez nagyon kellemetlen lesz?

Nem lesz kellemetlenebb, mint egy átlagos nőgyógyászati szűrővizsgálat.
Egy kezelés 10-60 percig tart, teljesen fájdalommentes a beavatkozás, nincs vérzés, nincs varrás. Bizonyos kezeléseknél helyi érzéstelenítő gél használata történik, kisajakplasztika és Bartholini-tályog kezelésnél pedig érzéstelenítő injekciót alkalmazunk, ebből azonban semmit nem fog érezni az érzéstelenítő gél hatása miatt. Ha mégis fájdalmat tapasztalna a kezelés alatt azonnal jelezze nekünk!

Mikor és hogyan fogok fizetni?

A kezelés végén, távozás előtt rendezheti a kezelés díját készpénzben vagy bankkártyás vagy egészségpénztári kártyás fizetéssel. Előzetes online bankkártyás fizetásre is biztosítunk lehetőséget. Kedvezményes csomagajánlatok elérhetőek egyösszegű fizetés és Bizalomkártya használatat esetén.

Egészségpénztári számlára igénybe vehetem a kezelést?

Igen, a legtöbb egészségpénztárral kapcsolatban állunk.

Egészségpénztári kártyával az alábbi pénztári tagság esetén fizethet: OTP, Prémium, Patika, Generali

Számla benyújtása esetén utólagos elszámolás lehetséges az alábbi pénztáraknál: Izys, Életút, MBH, Vasutas

Le tudom mondani a kezelést?

A kezelés 24 órával a kezelés előtt mondható le vagy halasztható el. Mindenképpen jelezze kérését az ugyfelszolgalat@femcare.hu e-mail címen vagy a +36213007676 ügyfélszolgálati telefonszámunkon (SMS-t nem tudunk fogadni).