Skip to main content

Intim Mommy Makeover

Szülés utáni regeneráció a hüvelycsatorna és a kisajkak területén

Az első gyermekem születése nem volt komplikációmentes. Szülés után a férjemmel megváltozott a szexuális kapcsolatunk. Szerencsére rátaláltam a kezelésre és egyből éreztük is a hatását. Egyértelműen pozitív változást hozott az életünkbe és egyáltalán nem volt fájdalmas, még kellemetlennek sem mondanám. Már az első kezelés is hihetetlenül hatásos, a harmadik kezelés után pedig úgy éreztem mintha kicseréltek volna "ott lent".

Szonja, 31

Mikor javasolt?

Ha a szexuális együttlétek kevésbé élvezetesek a baba érkezése után. Ha mindennapi tevékenységek során a hüvelyben tágasságérzést tapasztal. Ha elégedetlen a kisajkak színével.

Kialakulás okai:

  • hüvelyi szülés, szüléskor a hüvelyt érő tágító hatás
  • kötőszöveti gyengeség, amely a leggyakrabban genetikai okokra vezethető vissza és örökölhető
  • hormonális hatások a szülés alatt és a gyermekágyas időszakban

Hüvelyi úton történő szülés után a szülés során a hüvelycsatorna szövetei megnyúlnak. A várandóssággal járó hormonális hatások is okozhatják, hogy a baba érkezésével a szövetek nem rendeződnek vissza eredeti állapotukba.

Hogyan hat a kezelés?

Az ellazult hüvely szindróma kezelésére kifejlesztett beavatkozás. A kezelés során a hüvelyfal sejtjei újraépülnek, a szövetek újra feszessé, rugalmassá válnak. A kezelések metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentesek, egyenként 20-25 perc hosszúak. Egy terápiás folyamat két- három kezelésből áll, amelyeket 4-6 hét különbséggel lehet végezni. A kisajkak mérete és színe a várandósság alatt zajló hormonális hatások miatt sok esetben változik ezért a kezelés része a kisajkak bőrfelszínének fiatalítása, feszesítése.

Hogy zajlik a kezelés?

Az első alkalommal nőgyógyászati vizsgálat során szakorvosunk megállapítja, hogy milyen mértékű a probléma és ez alapján kezelési tervet készít. A kezelési tervet megbeszéli a pácienssel, ennek során meghatározzák a szükséges kezelések számát és időpontot egyeztetnek az első kezelésre. A vizsgálat és konzultáció díja 29.000 Ft

A kezelés előtt semmilyen óvintézkedés vagy speciális teendő nincs. Foglaljon helyet a nőgyógyászati székben, a szakértő beállítja a megfelelő programot és elvégzi a kezelést. A kezelés végén távozhat a rendelőből és folytathatja a napját a megszokott módon. A kezelés után 4-5 napig nem javasolt természetes vízben való fürdőzés és a szexuális aktivitás.

Milyen hamar érezhető a hatása?

Gyakran előfordul, hogy már néhány nappal az első kezelés után érződik a különbség. A kezelések 4-6 hónappal az utolsó kezelés után érik el maximális hatásukat, ennyi időre van szükség az új kollagénrostok képződéséhez.

“IntimaLase® kezelés után a páciensek 95%-a élte meg intenzívebbnek a szexuális együttléteket, és több mint 50%-uk jobb orgazmusról számolt be” Forrás: Gaviria J., Journal of Laser and Health Academy, 2012(1); 46-58

Milyen előnyei vannak?

  • A kezelés a probléma okát szünteti meg.
  • Műtét nélkül érhető el akár azonnal érezhető eredmény. Nem szükséges kórházi tartózkodás, vérvétel, lábadozási idő nincs.
  • Nem keletkezik látható heg a kezelt területen.
  • Életkortól függetlenül bárki számára végezhető, krónikus betegség nem kizáró ok.
  • A legtöbben semmilyen fájdalmat nem éreznek a kezelés során. Melegség érzést lehet érezni, amely enyhíthető helyi érzéstelenítő géllel.
  • A kezelések korlátlan számban ismételhetők, más intimlézer kezeléssel is kombinálhatók.

Van hátránya, mellékhatása lehet?

A lézerkezelésnek a tudomány jelenlegi állása szerint nincs hátránya, mellékhatása.

Mennyire tartós?

A kezelések tartóssága minden esetben egyéni tényezőktől (életkor, testsúly, genetikai hajlam, életmód, gyermekvállalás stb.) függ. Általában 1,5-2 évente szükséges szinten tartó kezelést végezni. Szinten tartó terápia esetén sok esetben kevesebb kezelés szükséges mint első alkalommal.

Kezelési díj: 223.990 Ft/ kezelés

Bizalomkártyával 213.990 Ft

Javasolt kezelések száma: 3 db

Magyarország legmodernebb készülékével!

Többfajta kezelést venne igénybe? Egyedi kezelési terv esetén személyre szabott árat biztosítunk!

 

Időpontfoglalás néhány kattintással