Skip to main content

Kisajak plasztika

A kisajak formájának, méretének korrekciója

Mikor javasolt?

Ha elégedetlen a kisajkak méretével, kinézetével. Genetikai adottságból is fakadhat nagy mértékű asszimetria, amely plasztikai beavatkozást igényel. Az idő múlásával illetve gyermekszülés következtében a kisajkak mérete, elrendezése, alakja megváltozhat. A beavatkozás minden esetben a kívánt állapot elérését célozza.

Kialakulásának okai:

  • veleszületett állapot
  • terhesség, szülés
  • változókorban kialakuló ösztrogénhiányos állapot
  • női ivarszervek anatómiája

Milyen hatása lesz a beavatkozásnak?

A “műtéti” technika a hagyományos műtétekhez hasonló. Altatás helyett érzéstelenítő gél majd érzéstelenítő injekció beadása után a kezelt terület teljes érzéstelenítése történik ezért fájdalmat nem lehet érezni. A szükséges metszések speciális lézersugárral történnek. Ez a technika egyrészt kisebb sebszél kialakulását eredményezi másrészt azonnal megáll a vérzés a kezelt területen. Varratok behelyezésére és későbbi varratszedésre nem kerül sor. A beavatkozás általában rövidebb időt vesz igénybe mint a műtét.

Milyen előkészületet igényel?

Az első találkozáskor a vizsgálat során a szakorvos megállapítja, hogy milyen természetű és mértékű az eltérés a kívánt állapottól és ez alapján kezelési tervet készít. A kezelési tervet megbeszéli a pácienssel, ennek során meghatározzák a korrekció pontos mértékét, részleteit majd időpontot egyeztetnek a beavatkozásra. A vizsgálat, konzultáció és kezelési terv díja 29.000 Ft.

A beavatkozás előtt érzéstelenítő gélt alkalmazunk amelynek hatóideje 20-30 perc. Ezt követően a kezelési terület injekciós érzéstelenítése történik, majd megtörténik a beavatkozás amely után otthonába távozhat a páciens. További fájdalomcsillapításra a kezelés napján illetve a következő 1-2 napon szükség lehet.

Milyen hosszú a gyógyulási idő?

A beavatkozás napján illetve másnap kifejezett fájdalom érezhető ezért fájdalomcsillapító tabletta használata és óvatos jégzselés hűtés javasolt. További 2-5 napig a járás nehezített. Hámosító krémmel gyorsítható a sebgyógyulás, erről orvosa tájékoztatást nyújt. Egy hét elteltével már csak kellemetlenség érzés tapasztalható az érintett területen. 14-18 nap után legtöbben újra elkezdenek sportolni. Szexuális aktivitás legtöbb esetben 15-30 nap után tér vissza. A teljes gyógyulási idő 3-4 hét. A beavatkozás tartós érzékelésvesztéssel nem jár, 1-2 hónapig az érintett terület érzéketlenebb lehet.

Kontrollra bizonyos esetekben nincs szükség. Amennyiben a fájdalom nem csillapodik két nap elteltével vagy vérzést, egyéb problémát tapasztal, kérjük azonnal jelentkezzen.

Milyen előnyei vannak a műtéthez képest?

  • a kezelés hatása megegyezik a plasztikai műtét eredményével
  •  nem szükséges kórházi tartózkodás, vérvétel, lábadozási idő 1-2 nap
  • kisebb sebszél, gyorsabb gyógyulási idő a kezelési technikának köszönhetően
  • életkortól függetlenül bárki számára végezhető
  •  minimális hegesedéssel lehet számolni

Mennyire tartós?

A beavatkozás tartóssága megegyezik a plasztikai műtét hatásával. A kívánt állapot eléréséhez további beavatkozásra extrém ritka esetben kerül sor.

A beavatkozás díja: 375.000 Ft

Magyarország legmodernebb készülékével!

Foglaljon időpontot néhány kattintással